7 Ağustos 2013 Çarşamba



ERKEK ÇAMAŞIR
                ErkekÇamaşır, günümüzde değişik modellerde tasarlanan ve elbise altına giyilmek için üretilmiş moda ürünüdür.Geçmişten günümüze kadar üretilmiş ve tercih edilen bu tasarımlarda değişik model ve marka anlayışı bulunmaktadır.  Ayrıca şort olarak üretilen modelleri de çağın geliştiği dönemlerde karşımıza çıkmaktadır. Erkekler için üretilen bu şort modelleri ise, Bayan Çamaşır stiliyle de üretilmektedir. Erkek içgiyim modelleri kataloglarda yerini almaktadır.


                Kullanım açısından rahat olurken pamuklu olması sebebiyle terleme yapmaz. Genellikle bacak baldır kısmını sıkan lastikleri sebebiyle ise, çevresel tehlikeli böceklerden korumakta yardımcı olur. Ayrıca, iç çamaşırı alımı sağlarken elyaflı olması hem kullanımı kolaylaştırır hemde faydalıdır. Günümüzde erkek çamaşır modelleri erkekler tarafından genellikle iki model şekliyle yoğun olarak kullanılmaktadır. Tercih edilen marka veya renkleri ise bulunmaktadır. Genellikle iç çamaşırı denildiğinde elbise altına giyilen bu tekstil ürünü kişilerin hem rahat hem sağlıklı olmalarını sağlar. Geçmişte iç çamaşırı var olmasına rağmen günümüz koşullarına olasılıkla değişik şekil yada markalarda bulunması söz konusu değildi. Ancak, çağımız koşullarında istenilen bir markayı bulmakta oldukça kolay bir durum halini aldı. Bu yalnızca markaylada sınırlı değildir. Penye çeşitleri ve modelleri artıkça gelişen rekabette erkek çamaşırlarıda çok değişik modellerle karşımıza çıkıyor. Fiyat anlayışına göre yapılacak çeşitlerde bulunmaktadır. Çünkü fiyata göre kalite anlayışı Erkek yada Bayan Giyim sektöründe karşımıza çıkıyor olsa da,iç giyim sektöründe de oldukça önemli bir yere sahiptir. Kaliteli ve markalı bir iç çamaşırı alınırken pahalı tekstil anlayışı olarak ortaya çıkarken marka yada kaliteye önem vermeyenler ise daha uygun fiyata bir çamaşır alma olanağına sahiptir. Ancak, her uygun fiyata alınan ürünün kalitesiz olma anlayışı yoktur. Günümüzde genellikle iç giyim sektöründe kaliteli ve uygun fiyata tasarımlar bulmak zaten mümkündür. Burada erkek çamaşır sektöründe de bu durum geçerliliğini korumaktadır.
                Erkek Çamaşır modellerini iç giyim mağazalarında bulabildiğiniz gibi internet üzerinden satın alma olanağı da, günümüzde sunulmaktadır. İç çamaşırı tercihi yaparken esnek, likralı ve pamuktan üretilmiş olması ise, son derece önemlidir. Bu koşulun önem taşımasında ki en büyük sebep ise rahatlık sunmasıdır. İç giyim de kalite ve giyim rahatlığı kişinin rahat hareket etmesi için ise son derece önemlidir. Ayrıca, modele göre değişen bu modellerde korseli şort şeklinde modellerin yanı sıra, slip ve şort şeklinde birçok tekstil anlayışı gelişmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder